Vlad Bolea

Web-designer
Team Leader Edugrow

,,Inteligența nu înseamna să nu faci greșeli, ci să vezi repede cum poți să le îndrepti.” – Bertolt Brecht

Andrei-Mihail Dodea

Project Manager

I advocate personal growth,  transnational al private-public collaboration and tech to improve the state of the world.Interested in startups, ecosystems, tech, self development, public policy, leadership and innovation for the better of the world.

My lifetime goal is to impact the life of 10 billion people. 

Gabriel Hoancă

Creator de materiale grafice

“Omul, cât trăiește, ‘nvață.”

Teodora-Andreea Haneș

Graphic Designer

„You just have to be true to yourself and do what you love to do.”

Alexandru Dobrescu

Researcher, Supportive human being

“Din Naruto am învățat că singurul mod prin care poți să schimbi pe cineva (sau ceva) în bine, e să arăți că ție îți pasă mai mult decât i-ar păsa acelei persoane (sau acelui “ceva”) de tine și de ceea ce faci”. Sunt de părere că acea pătură de oameni care e mai vocală și pe care noi instinctiv o considerăm “majoritate”, e de fapt o minoritate, iar noi trebuie să re-învățăm să ne deschidem mai des către oameni noi și către culturi noi, întrucât majoritatea oamenilor de pe Glob, vor binele omenirii, nu răul. I love people.

Roxana Leaha

Graphic Designer

It’s yo’ polivalent Roxi here! 

Lucan Miruna

Social Media

Sunt o persoană ambițioasă și nu renunț până nu îmi ating obiectivele, oricât de greu ar fi. 

Danileț Cristina

Team leader NOI 2.0
Graphic Designer Communication & PR Voluntar la WIDS

Sunt sociabilă, plină de entuziasm, pretty much serioasă. Pe viitor îmi doresc să devin o persoană de încredere și să devin cea mai bună versiune a mea. 

Claudia Lorena Davidesc

Research

”Cand aveam 5 ani, mama mi-a spus ca fericirea este cheia vietii. Cand am mers la scoala, mi s-a cerut sa scriu ce vreau sa fiu cand voi creste mare. Am scris ca vreau sa fiu fericit. Ei mi-au spus ca nu am inteles sarcina, eu le-am spus ca ei nu au inteles viata.” – John Lennon

Elisabeth Varvaroi

Graphic Designer

Doresc să îmi cresc dorințele în design grafic cât mai mult și să fiu buna în ceea ce fac, și sper ca într-o zi să îmi pot deschide mică mea companie.

Teodora Nan

Coordonator Imagine, Comunicare și PR

Cred că ambiția, sinceritatea și empatia sunt trei dintre valorile personale care mă descriu cel mai bine. Trăim o realitate modelată de percepții, credințe și emoții, iar legăturile interumane primează în formarea acestora. Într-un context ca acesta, mi-am propus să fiu omul de legătură, cel care comunică la nesfârșit adevăratele dorințe ale oamenilor și care este capabil să medieze orice situație. Nu cred în ocolișuri! Cred în încercări…de atâtea ori de cât este nevoie pentru a-ți îndeplini dorința. “Per aspera ad astra”